Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Експерти розповіли про ресурсоефективність в Україні

IMG 9246Результати впровадження в Україні проекту «Сприяння адаптації та впровадженню ресурсоеффектівного і чистого виробництва шляхом створення і роботи Центру більш чистого виробництва в Україні» обговорили в ході прес-брифінгу представники ЮНІДО (Проект ООН з промислового розвитку) в Прес-центрі Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ.

Захід відбувся напередодні Зустрічі Експертної Групи високого рівня «Ресурсоефективність і чисте виробництво" (РЕЧВ): Стимулювання екологізації промисловості в Україні», яка відбудеться 12 жовтня в КВЦ «Парковий». Метою зустрічі є ґрунтовне обговорення і погодження розбіжностей між вимогами щодо впровадження принципів РЕЧВ в Україні з метою сприяння створенню законодавчої бази, яка буде стимулювати процес екологізації національної промисловості.

Під час своєї презентації головний технічний радник ЮНІДО Хайнц Лоєнбергер підкреслив, що «ефективність використання ресурсів стає в даний час не менш важливою, ніж ефективність праці».

«На планеті є надлишок робочої сили, ми спостерігаємо безробіття. При цьому виникає дефіцит чистої води, викопного палива, металів, інших матеріалів. Тому ефективність використання ресурсів набуває все більшого значення і це дійсно буде ключовим фактором у розвитку економіки», - підкреслив він.

Детальніше тут: http://news.liga.net/news/economics/14836299-press_tsentr_eksperty_rasskazali_o_resursoeffektivnosti_v_ukraine.htm

І тут: http://qha.com.ua/ru/ekonomika/eksperti-obsudyat-resursoeffektivnoe-proizvodstvo-v-ukraine/180261/


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи