Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Анонс вебінару з РЕЧВ для галузі будівельних матеріалів

17.10.24-Webinar-1Запрошуємо взяти участь в онлайн-тренінгу "Сучасні підходи та заходи з ефективного споживання ресурсів" на підприємствах галузі будівельних матеріалів". Цей захід проводиться у рамках проекту "Ресурсоефективне та чисте виробництво" програми "Екологізація економіки країн Східного партнерства Європейського Союзу" (EaP GREEN) за підтримки Центру ресурсоефективного та чистого виробництва та Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів.

Онлайн-тренінг (вебінар) проходитиме у вигляді інтернет-трансляції, під час якої будуть розглянуті кращі доступні практики та технології для галузі будівельних матеріалів, приклади впровадження ресурсоефективних рішень та принципів раціонального споживання при виробництві цегли, дорожніх покриттів та тротуарної плитки. Також буде представлений розроблений галузевий Довідник з РЕЧВ за вказаними напрямками. Лектор – міжнародний експерт ЮНІДО Дік ван Бірс (Німеччина).

Можливі два способи участі у вебінарі:

  • відвідання заходу у форматі "класу" з переглядом трансляції;
  • індивідуальний перегляд трансляції на YouTube (посилання для з'єднання буде надіслано кожному учаснику додатково на зазначений під час реєстрації е-mail).

Мови трансляції – англійська та російська (синхронний переклад). 

Переваги участі у класі – можливість обговорення з лектором у реальному часі, дискусія з колегами в залі, а також примірник Довідника з РЕЧВ для галузі будівельних матеріалів.

Для участі необхідно попередньо зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/Ueez8Qud1QeR2bu93

Дата проведення: 24 жовтня 2017 р.

Початок: 13:00

Місце проведення: м. Київ, вул. Освіти, 4, Інститут інноваційної освіти КНУБА, конференц-зала 222.

Проект програми


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи