Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Шановні підприємці та експерти!

17.10.11-Seminar-1Пропонуємо Вам скористатися можливістю дізнатися про провідні сучасні технології та напрямки підвищення енерго- та ресурсоефективності, відвідавши найбільшу у Східній Європі виставку новітньої енергетики.

Демонстраційний проект «Ресурсоефективне та чисте виробництво» як компонент регіональної програми EaP GREEN, що фінансується ЄС, запрошує прийняти участь у семінарі «Ресурсоефективне та чисте виробництво – принципи та досвід впровадження», який відбудеться у рамках 9-го форуму та виставки новітніх енергетичних технологій Східної Європи «ВІДНОВЛЮВАЛЬНА ЕНЕРГЕТИКА // ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ // НОВІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ» («SEF 2017 KYIV»). На семінарі буде представлено шляхи підвищення ресурсоефективності підприємств з урахуванням досвіду, накопиченого під час впровадження демонстраційного проекту.

SEF 2017 KYIV – це масштабний бізнес-захід, на якому зустрічаються виробники і постачальники рішень, технологій та обладнання для енергоефективності та енергонезалежності бізнесу, промисловості та домогосподарств.

Дата проведення семінару: 11 жовтня 2017 року

Місце: конгресно-виставковий центр «Парковий», м. Київ, Паркова дорога, 16А.

Час проведення семінару: 11:00 – 12:00.

Учасникам семінару надається безкоштовний квиток для ознайомлення з експозицією вітчизняних та міжнародних компаній та тематичними семінарами SEF 2017 KYIV. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням https://goo.gl/forms/wPBYQ2xEFiMNhnST2. Кількість місць обмежена.

Також Ви можете самостійно придбати квиток на виставку і семінари за 600 грн, скориставшись посиланням https://2event.com/uk/events/871999.

Програма форуму і семінарів.


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи