Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Круглий стіл у Запоріжжі «Енергоефективність у промисловості – запорука підвищення конкурентоспроможності економіки»

IMG 3587

3 серпня у м. Запоріжжя на круглому столі «Енергоефективність у промисловості – запорука підвищення конкурентоспроможності економіки» буде розглянуто механізм стимулювання підприємств до енергоощадності.

Впровадження енергоефективних технологій у виробництві – один з надійних кроків до зменшення енерговитрат і, як результат, до підвищення конкурентоспроможності підприємств. Для країни це означатиме покращення економіки.

Тож, як стимулювати підприємства до енергоефективності? Один з механізмів, відомий в європейських країнах і який наразі розробляє Держенергоефективності, – це спрямування коштів вуглецевого податку на заходи з енергоефективності.

Мета круглого столу – разом з підприємствами напрацювати спільну позицію щодо запровадження механізму цільового використання коштів вуглецевого податку на заходи з енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії.

Суть механізму полягає у тому, що кошти від податку за викиди вуглецевого газу будуть акумулюватися у спеціальному фонді державного бюджету і використовуватимуться виключно для фінансування заходів з енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії на підприємствах.

Учасники круглого столу розглянуть пропозиції щодо заходів, які можуть забезпечити найбільше скорочення споживання палива при збереженні обсягів виробництва підприємств; критеріїв відбору підприємств для надання державної підтримки; підходів до визначення ставок податку.

Організатори - Держенергоефективності спільно з Центром ресурсоефективного та чистого виробництва за підтримки Запорізької ТПП.

Основні спікери:

Тамара Буренко - заступник директора Департаменту – начальник управління моніторингу та інформатизації Департаменту стратегічного розвитку Держенергоефективності;

Ігор Шилович - директор Центру ресурсоефективного та чистого виробництва.

Час проведення: 11:00 – 13:00.

Місце проведення: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-б, малий конференц-зал Виставкового центру «Козак-Палац».

До участі у круглому столі запрошуються: керівники підприємств, а також економісти, енергоменеджери, екологи та фахівці, відповідальні за енергоефективність на підприємствах Запорізької області.

З питань участі у круглому столі звертайтеся за тел.: 094-827-83-78, 067-902-76-06.

Акредитація ЗМІ відбувається за тел.: 094-827-83-78, 067-902-76-06.


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи