Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

В 50% випадків проблеми підприємств можна вирішити без зайвих витрат

12052017-13

Директор Центру ресурсоефективного та чистого виробництва Ігор Шилович відповів на запитання порталу Liga.net. Зокрема, він зазначив, що сьогодні раціональне використання ресурсів є викликом не тільки для вітчизняних підприємств, але і для підприємств Європи, Японії, США. «У цих країнах існує законодавча база, що формує стимули для впровадження ресурсоефективності. Розробляється і постійно вдосконалюється технічна політика, завдяки якій істотно знижуються в натуральному виразі витрати ресурсів. Нам необхідно вивчати цей досвід. В минулому році за ініціативою наших швейцарських партнерів був організований навчальний тур для працівників Центру та представників компаній, з якими ми співпрацюємо. 

Завдяки даній поїздці багато хто поглянув по-новому на ті процеси у виробництві, які раніше здавалися само собою зрозумілими. У учасників з'явилася тверда рішучість впроваджувати побачене на своїх підприємствах».

З повною версією інтерв’ю можна ознайомитись за посиланням: http://biz.liga.net/ekonomika/all/novosti/3687374-v-50-sluchaev-problemy-predpriyatiy-reshayutsya-bez-lishnikh-zatrat.htm


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи