Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Семінар «Ресурсоефективне та чисте виробництво - навчальний курс для вищих навчальних закладів України»

17.05.18 SeminarЕкологічна освіта є важливим кроком на шляху до сталого розвитку, оскільки підвищує обізнаність суспільства про екологічні проблеми і забезпечує потрібні навички для прийняття необхідних запобіжних заходів. В рамках демонстраційного компоненту «Ресурсоефективне та чисте виробництво» (РЕЧВ) програми EaP GREEN, яка фінансується ЄС, розроблено конспект лекцій з ресурсоефективного та більш чистого виробництва. Він містить теоретичні і практичні навчальні матеріали щодо основних принципів і підходів методики РЕЧВ, яка була розроблена ЮНЕП і ЮНІДО у вигляді комплексної превентивної екологічної стратегії щодо виробничих процесів, продуктів і послуг для підвищення ефективності виробництва та зниження ризиків для людини та навколишнього середовища.

Конспект лекцій з РЕЧВ може використовуватися в якості основи для відповідних навчальних дисциплін в університетах і інших навчальних закладах. За допомогою цього конспекту викладачі матимуть можливість розробити власний курс з РЕЧВ для студентів технічних і екологічних спеціальностей. Цей навчальний напрямок має на меті розвиток національного кадрового потенціалу для подальшого забезпечення сталого промислового виробництва і споживання і прискорення переходу країни до зеленої моделі економіки.

Семінар «Ресурсоефективне та чисте виробництво - навчальний курс для вищих навчальних закладів України» відбудеться 18 травня 2017 року в Орхуському інформаційно-просвітницькому центрі Міністерства екології та природних ресурсів України за адресою м. Київ, вул. Василя Липківського, 35, оф. 103.

Основними цілями семінару є:

- презентація концепції та змісту навчального курсу з РЕЧВ для представників університетів, інститутів, академій та інших навчальних закладів;

- визначення актуальності такого курсу в навчальних закладах;

- обговорення питань щодо можливостей впровадження нового навчального курсу з РЕЧВ (методологічні, організаційні і т.д.);

- отримання коментарів та пропозицій щодо вдосконалення змісту навчального курсу.

Курс лекцій буде оновлено з врахуванням отриманих пропозиції, надруковано та поширено серед навчальних закладів, зацікавлених у введенні курсу РЕЧВ до навчальних програм. Центр РЕЧВ в Україні, як виконуюча організація демонстраційного проекту РЕЧВ, надаватиме підтримку освітнім установам в цьому процесі для ширшого розуміння РEЧВ і зміцнення людського потенціалу в Україні.

У разі питань щодо участі та пропозицій звертайтеся до Катерини Романової, експерта з інформаційного поширення РЕЧВ в Україні, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , +38 066-720-91-80.

www.green-economies-eap.org/ru/

www.unido.org/eapgreen

www.recpc.kpi.ua/ua/projects-ua/eap-green/project-in-ukraine


Проект програми заходу

 


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи