Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Меморандум про співпрацю укладено в Києві на підтримку Платформи зростання зеленої економіки

IMG 2017-04-04 1734034 квітня 2017 року у Києві укладено Меморандум про співпрацю (МпС) на підтримку Платформи зростання зеленої економіки. Меморандум укладено між Центром ресурсоефективного та чистого виробництва, Центром «Розвиток КСВ», Громадською спілкою «Мережа Глобального Договору в Україні», Програмою сприяння зеленій модернізації української економіки, що реалізується Німецьким товариством міжнародного співпробітництва (GIZ) ГмбХ, Інститутом зеленої економіки та Торгово-промисловою палатою України.

«Зелена економіка є рушійною силою сталого розвитку, і майбутнє України залежить від здатності модернізувати економіку, покращити конкурентоздатність економічних секторів, використовувати природні ресурси більш ефективно та зменшити деградацію довкілля», - зазначається у тексті Меморандуму.

Меморандум є рамковим документом для довгострокової співпраці за такими напрямами:

1. Підтримка державних посадових осіб, бізнесу і громадянського суспільства в адаптації Порядку денного сталого розвитку-2030 з акцентом на ціль 8 (Сприяння поступальному, всеохоплюючому та сталому економічному зростанню, повній і продуктивній зайнятості та гідній праці для всіх) та ціль 9 (Створення стійкої інфраструктури, сприяння всеохоплюючій і сталій індустріалізації та інноваціям).

2. Підвищення рівня інформованості про важливість Порядку денного сталого розвитку 2030 для бізнесу та громадянського суспільства.

3. Просування концепцій зеленої економіки і її переваг для української економіки в цілому і для бізнесу зокрема.

В рамках Меморандуму, Центр РЕЧВ взяв на себе зобов’язання щодо:

- активної участі у формуванні та реалізації завдань Платформи зростання зеленої економіки.

- сприяння залученню представників промисловості, сервіс-провайдерів, експертного середовища до формування та реалізації завдань Платформи зростання зеленої економіки;

- консультування зацікавлених осіб, популяризації ідей зеленої економіки, Порядку денного 2030 та поширення відповідних знань в Україні.


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи