Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Передовий досвід ресурсоефективного та чистого виробництва – підприємствам Львівщини

LODA 1Відтепер екологи та керівники промислових підприємств Львівщини матимуть змогу вивчати та впроваджувати кращі світові практики організації виробництва й ведення господарства на основі підходу ресурсоефективного та більш чистого виробництва. Відповідні домовленості зафіксовані у Договорі про співробітництво та координацію діяльності, підписаному Центром РЕЧВ і Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації 10 січня 2017 року.

Сторони домовились об’єднати зусилля у реалізації спільних завдань, спрямованих на  покращення екологічних та економічних показників діяльності промислових підприємств, підвищенні інвестиційної привабливості регіону.

В рамках Договору Сторони мають намір сприяти залученню підприємств, організацій та підприємців Львівської області до виконання проектів у сфері ресурсоенергоефективності (в межах Проекту ЮНІДО), як двосторонніх, так і в рамках регіональних програм; організовувати навчальні тренінги, інформаційні семінари у галузі ресурсоефективного та більш чистого виробництва для керівників та екологів підприємств Львівської області. Найближчим часом сторони підготують Дорожню карту співпраці та сформують календарний план подій на 2017 рік.


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи