Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Підписано Меморандум про порозуміння між Центром РЕЧВ та Данською Бізнес-Асоціацією

DSC 0175 1Центр ресурсоефективного та чистого виробництва підписав Меморандум про порозуміння із Данською Бізнес-Асоціацією. Сторони домовилися об’єднати зусилля щодо розвитку та впровадження ефективних моделей діяльності українських підприємств, інституцій та громад в сфері ресурсо- та енергоефективності.

Підписання відбулося 4листопада 2016 року в рамках Міжнародного економічного форуму у м. Львів.

Сторони націлені сприяти популяризації принципів та підходів РЕЧВ в Україні та окремих регіонах, у тому числі стимулюючи виробничі підприємства до проведення технічних аудитів та впровадження енерго та ресурсозберігаючих заходів. З цією метою підприємства можуть подавати заявки на грантове фінансування за програмою Neighborhood Energy Facility (NEF) для покриття вартості таких енергоаудитів та розробки нових кліматичних ініціатив.

Довідково: Данська Бізнес Асоціація (ДБА) є неприбутковою організацією, з 2010 року працює у Львові для підтримки данських інвестицій в Україну та створення сприятливих умов для діяльності членів Асоціації. До складу Данської Бізнес Асоціації входить 60 компаній у Західній Україні, в тому числі 50 - на Львівщині.


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи