Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Ініціативи Центру з інтеграції жінок в промислову діяльність відзначені на міжнародному рівні

Протягом 2015 року Організацією Об'єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) була реалізована оновлена гендерна політика і нова гендерна стратегія. Вони повністю відповідають документам Організації щодо стратегічного планування, а також шести основним компонентам загальносистемного Плану дій Організації Об'єднаних Націй з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН-ОСПД).

Про це зазначається в щорічному звіті ЮНІДО на 2015 рік.

 

csm UNIDO AR2015 eBook.pdf 01 e4559c0fa1

Як приклад реалізації нової гендерної стратегії в звіті наводиться Міжнародна конференція «Жінки в промисловому і фінансовому секторах економіки: порядок денний для України», організаторами якої виступили Центр ресурсоеффектівного і чистого виробництва та Міжнародна Фінансова Корпорація (IFC). Конференція відбулася 21 травня 2015 року в Києві за участю представників ЮНІДО, Швейцарського бюро співробітництва, Посольства Австрійської Республіки в Україні, Національної академії державного управління при Президентові України, Головного науково-експертного управління Апарату Верховної Ради України, Верховної Ради України, українських підприємств, фінансових установ, громадських організацій та фондів.

В ході конференції було презентовано книгу «Рівність за ознакою статі в економічній сфері: зобов'язання України перед ЄС», присвячену напрямкам забезпечення гендерної рівності в економічній сфері відповідно до вимог європейської спільноти.

Ознайомитися з повним текстом доповіді можна тут: http://www.unido.org/resources/publications/flagship-publications/annualreport/2015.html

 


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи